Innan flyttstäd – vad bör man tänka på?

Flyttstäd är en viktig del av flytten och kräver noggrann planering och förberedelse. Det är viktigt att tänka på några saker innan du bokar flyttstäd för att se till att allt går smidigt och enligt plan.

Innan du bokar flyttstäd är det viktigt att du går igenom din bostad och ser till att allt är klart för städning. Ta bort alla personliga saker och se till att det inte finns några hinder som kan hindra städarna från att göra sitt jobb ordentligt. Tänk på att flyttstäd vanligtvis inte inkluderar avlägsnande av möbler, så se till att de är borta innan städningen börjar.

När det gäller bokning av flyttstäd är det bäst att göra det så tidigt som möjligt. Detta gör det lättare att hitta en ledig tid som passar dig och ger städarna tillräckligt med tid att förbereda sig och göra ett bra jobb. De flesta städföretag rekommenderar att du bokar flyttstäd minst två veckor i förväg, men ju tidigare desto bättre.

Det är också viktigt att välja rätt städföretag för dina behov. Gör din forskning och hitta ett företag med erfarenhet av flyttstädning och som har positiva recensioner från tidigare kunder. Titta på priser och paketalternativ för att hitta det som passar dig och dina behov. – (läs våra recensioner av våra nöjda kunder)

När du väl har bokat din flyttstäd är det viktigt att kommunicera med städarna och informera dem om eventuella speciella önskemål eller behov som du har. Till exempel, om du har känsliga material i din bostad, se till att informera städarna om detta så att de kan anpassa sin städning efter det.

En annan sak att tänka på är att det kan vara fördelaktigt att boka flyttstädning tillsammans med packning och flytthjälp. Många städföretag erbjuder paket som inkluderar alla tre tjänsterna, vilket kan spara dig tid och pengar.

Sammanfattningsvis är det viktigt att tänka på några saker innan du bokar flyttstäd, inklusive att se till att allt är klart för städning och att välja rätt städföretag för dina behov. Boka flyttstädning så tidigt som möjligt och kommunicera eventuella speciella önskemål eller behov till städarna. Genom att följa dessa tips kan du säkerställa en smidig och stressfri flyttstädning.

Läs gärna mer om våran tjänst Flyttstädning i Jönköping och Huskvarna, men även i närområdet!

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Linkdin

Hemstäd

Vi erbjuder lokalvård av högsta kvalité med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam fastighet. Låt ett proffs ta hand om städningen så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Kostnad: 220:-/timme (efter RUT)

Boka möte: