Flyttstäd Jönköping

Letar du efter professionell hemstäd i Jönköping? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder pålitlig städning hemma i Jönköping och utför hemrengöring med noggrannhet och omsorg. Vi vet att det kan vara svårt att hinna med städningen i vardagen och att det ibland kan kännas överväldigande. Låt oss hjälpa dig med det jobbet så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.

Vi på Eco miljövänlig städ i Jönköping har många års erfarenhet av att rengöra hem och vet vad som krävs för att ge dig ett rent och fräscht hem att komma hem till. Vi använder oss av de bästa rengöringsprodukterna och utrustningen på marknaden för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster.

Så om du letar efter hemservice i Jönköping, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder hemrengöring i olika omfattningar och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Låt oss ta hand om städningen hemma, så att du kan njuta av ett rent och fräscht hem utan att behöva anstränga dig själv. Kontakta oss idag för att boka din första städning!

Vad ingår i flyttstäd?

Allmänna ytor

Denna tjänst inom flyttstäd inkluderar en omfattande rengöring av olika ytor och föremål i bostaden. Personalen putsar fönster, dammsuger och våttorkar snickerier, lister, dörrar, dörrkarmar, fönsterbrädor, fria ytor, garderobsdörrar och skåpdörrar. De torkar också av insidan och utsidan av garderober, skåp och bokhyllor samt dammsuger och våttorkar element. Personalen avlägsnar fläckar från strömbrytare och dammtorkar eluttag, väggar och lampor. Speglar putsas och golven dammsugs och moppas för att ge en grundlig och fullständig städning av bostaden.

Kök

Vi gör en köksstädning som är en omfattande rengöring av alla köksytor. Personalen rengör kylskåp och frys ut- och invändigt samt spis och ugn. De rengör även ugnsgaller och ugnsplåt (1st ingår), fläkt och fläktfilter. Utöver det rengör personalen ut- och invändigt samt ovanpå skåp, hyllor och lådor. Kakel/stänkskydd ovanför diskbänk rengörs också för att ge en glänsande yta. Personalen rengör mikrovågsugn ut- och invändigt och putsar diskho, blandare, propp och sil. Slutligen rengörs köksbänken för att ge en ren och fräsch yta i köket.

Toaletten

Vi inkluderar en noggrann rengöring av alla badrumsytor. Personalen rengör väggar och golv, samt avfettar och avkalkar väggar där det är möjligt. Hela duschen eller badkaret rengörs och golvbrunnen rengörs också för att undvika stopp. Personalen putsar blandare och duschmunstycke och rengör synliga rör. De torkar också ut- och invändigt samt ovanpå badrumsskåp och rengör utvändigt vitvaror för att ge en ren och fräsch yta. Kran och handfat rengörs också noggrant, och toalettstolen rengörs ut- och invändigt för att säkerställa en grundlig städning av badrummet.

Viktig information

Kunden ombeds att stänga av och frosta av kyl och frys. Om kunden vill att personalen ska rengöra bakom kyl, frys, spis och tvättmaskin, bör de dra ut dem från väggen. Kunden bör också skruva upp fönster om de vill beställa en 4-sidig fönsterputs. Om det finns en badkarsfront, bör den monteras av för att ge tillgång till området under och rengöras. Kunden ombeds också att informera personalen om det finns känsliga material i hemmet, t.ex. marmor eller mässing. Detta kommer att hjälpa personalen att vidta lämpliga åtgärder för att rengöra hemmet på ett säkert sätt.

Vanlig frågor inför flyttstäd

Flyttstäd

Kostnad: Minst 2000:- (efter RUT)

Extra tjänster:

  • Öppen balkong kostar 200:- (efter RUT)
  • Inglasad balkong kostar 400:- (efter RUT)
  • Inglasad altan kostar 600:- (efter RUT)
  • Förråd kostar 250:- (efter RUT)
  • Garage kostar 250:- (efter RUT)

Boka möte:

Totalt
:-
Tillkommer kostnader för rengöringsmaterial (150:-) + resekostnader (70:-) på slutpriset.

Hemstäd

Vi erbjuder lokalvård av högsta kvalité med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam fastighet. Låt ett proffs ta hand om städningen så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Kostnad: 220:-/timme (efter RUT)

Boka möte: