Hemstäd Jönköping

Letar du efter professionell hemstäd i Jönköping? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder pålitlig städning hemma i Jönköping och utför hemrengöring med noggrannhet och omsorg. Vi vet att det kan vara svårt att hinna med städningen i vardagen och att det ibland kan kännas överväldigande. Låt oss hjälpa dig med det jobbet så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.

Vi på Eco miljövänlig städ i Jönköping har många års erfarenhet av att rengöra hem och vet vad som krävs för att ge dig ett rent och fräscht hem att komma hem till. Vi använder oss av de bästa rengöringsprodukterna och utrustningen på marknaden för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster.

Så om du letar efter hemservice i Jönköping, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder hemrengöring i olika omfattningar och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Låt oss ta hand om städningen hemma, så att du kan njuta av ett rent och fräscht hem utan att behöva anstränga dig själv. Kontakta oss idag för att boka din första städning!

Vad ingår i hemstäd?

Allmänna ytor

Städaren kommer att rengöra alla plana ytor som är inom räckhåll med en dammtrasa och dammsuga golven och mattorna för att ta bort damm och smuts.
Om golvmaterialet tål fukt kommer städaren att använda en mopp för att rengöra golvet. Golvlister, dörrhandtag och fönsterbrädor kommer att torkas med en fuktig trasa för att ta bort damm och smuts, medan fläckar på strömbrytare kommer att avlägsnas. Speglar och andra glasytor (förutom fönster) kommer att putsas för att ta bort fingeravtryck och fläckar.
Städaren kommer också att ta ut soporna om du har visat var soporna ska slängas eller om du har ordnat tillgång till soprummet.

Kök

Städaren kommer att rengöra skåp, hyllor och lådor på utsidan, samt kylskåp, frys och diskmaskin på utsidan, för att ta bort damm, smuts och fingeravtryck.
Mikrovågsugnen kommer att rengöras både på insidan och utsidan för att ta bort matrester och smuts. Spis, ugn och köksfläkt kommer att rengöras på utsidan för att ta bort matfett och annan smuts, medan köksbänken och eventuellt kakel eller stänkskydd ovanför diskbänken kommer att rengöras för att ta bort matrester och smuts.
Diskhon, blandaren, proppen och silen kommer att rengöras och poleras för att göra dem rena och glänsande. Om golvmaterialet tål fukt, kommer golvet att rengöras med en mopp.

Toaletten

Städaren kommer att rengöra toalettstolen både på insidan och utsidan, samt kran och handfat.
Duschen eller badkaret kommer att rengöras helt, och blandare och duschmunstycke kommer att putsas.
Utvändigt badrumsskåp kommer att torkas, och speglar och andra glasytor, förutom fönster, kommer att putsas. Golvet kommer att rengöras med en mopp.

Extra tjänster

  • Invändig rengöring av tömt kylskåp (30 min)
  • Invändig rengöring av ugnen (30 min)
  • Invändig rengöring av sopsorteringsskåp (30min).
  • Rengöring av möbler (15min/soffa)

Vanliga frågor

Relevanta artiklar om Hemstäd:

Hemstäd

Vi erbjuder lokalvård av högsta kvalité med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam fastighet. Låt ett proffs ta hand om städningen så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Kostnad: 220:-/timme (efter RUT)

Boka möte: